Valpkull född 8/5-07

Till denna kull är Lina mamma & Pooh pappa

Pappa Pooh

2007-05-08 kl 05.20 hade Linas första valpkull fötts, 3 tikar och 2 hanar. Pappa är Gravelfarm´s Famouse Grouse "Pooh"

Rödhättas Flinta - Cayenne

Cayenne somnade in våren 2014. 
Hans favoritplats var på balkongen där han antingen låg och vilade eller där han stod på baktassarna, tittade över räcket och hade koll på grannarna som gick förbi. Han älskade alla djur och människor, tror vi kännde alla vi möter på stan och blev därför överlycklig de få gånger han faktiskt fick hälsa. Han ville även gärna hälsa på katter men de var inte lika nyfikna på honom. Något som passade honom utmärkt är när vi går till hundgården där han får leka med andra hundar. Han viftade hela tiden på svansen och lägger sig hellre än att ta till kamp om vilken hund som ska bestämma.

En annan sak Cayenne gillade är pinnar och bollar. Han ville gärna ha alla pinnar och bollar i mun samtidigt och lämnade helst inte ifrån sig dem.
Cayenne var en underbar hund som vi fick ta över när han var närmare två år vilket vi inte ångrat en sekund!

Höfter B

/Jesper och Sofia

Rödhättas Tigeröga - Milos

Bor i Valbo

Jag är en vacker och glad, dock inte alltför väluppfostrad kille. Men ack så charmig! Jag har mina små egenheter:

Tex, Så släpper jag alltid väder när jag hoppar upp på något, rapar alltid rejält efter maten och vill därefter gärna torka munnen (helst i soffan, vilket jag inte får).

Husse säger att jag är ”klockren” när det gäller viltspår! Jag är en jättebra kompis i skidspåret om vintern och är barnsligt förtjust i andra hundar. Ras och storlek spelar ingen roll.

Jag är rädd för små barn men gillar tonåringar skarpt.

Enligt expertis, har jag en för kort näsa, men matte säger att det är den snyggaste hundnäsa hon sett!


Höfter A, Godkänt anlagsprov i viltspår 


Milos

Rödhättas Solsten- Smilla

Somnade in våren 2016      
 
Jag följer ofta med husse i bilen när han är ute och jobbar och bor på hotell, det är toppen får då har jag en egen säng!
Hemma tycker jag om att ha full koll på grabbarna i familjen och deras kompisar som leker på gården. Helst vill jag vara med och leka men eftersom jag tycker om att ha bollen för mig själv och hittar alla ganska snabbt på kurragömma så får jag bara vara med en liten stund. Jag älskar alla och vill gärna hålla kvar och gó bita runt handleden samtidigt som jag pratar lite.
När jag har ätit rapar jag alltid och torkar sedan av munnen på trasmattan i köket. Att gå ut och gå när det regnar är inget för mig. Annars är jag gärna ute om det är snö, varmt, kallt eller blåsigt bara det inte regnar för då går jag bara ut på bron tittar ut och vänder in igen. Det går bra att vara utan koppel och favorit promenaden är runt golfbanan där jag kan springa fritt annars går jag gärna runt sjön eller vid Ljungan. Jag håller mig på gården och går någon förbi följer jag med på insidan av häcken. Jag kommer oftast när husse och matte ropar. Min favoritplats är i korgen i köket där ser jag vad som händer i huset, på nätterna sover jag i min bädd i husse och mattes sovrum där jag helst ligger på rygg och snarkar ljudligt..

Smilla

Sundsvall

Höfter A  

Rödhättas Pärelmor - Myra

Somnade in våren 2016. 

Myra är oerhört glad och vänlig, hon älskar alla människor och framförallt barn. Ute i skog och mark far hon ibland fram som en Impalaantilop i långa höga galopphopp, allt för att kunna se över undervegetationen. Fast oftast använder hon näsan utomhus, vilket gör att hon helt kan missa mötande människor och hundar, vars dofter inte når hennes näsa, trots att de bara passerar några tiotals meter ifrån. En av de bästa sakerna hon vet är när hela familjen är samlad, vare sig det är på promenad eller i TV-soffan hemma.


Höfter A

/ Matte Minna

SU(u)CH Rödhättas Krysokolla - Nynne

Bor i Gnesta
Nynne är mest husses tjej, hon älskar att krypa upp till honom i sängen på morgonen och mysa en stund. Nynne älskar att bli klappad och vill gärna att alla hon ser ska gosa med henne. Hon är jätteduktig både i skogen och på appellplanen, men kommer det en fågel så står husse och matte kvar själva. Det finns ingen mat som är bättre än husses mammas kokta lever, det enda hon är villig att fjäska för.
Nynne vill gärna bestämma över andra hundar, det gäller att hålla ordning på flocken. Detta betyder dock inte att hon inte vill leka, Nynne tycker att en löptur tillsammans med kompisarna Wacko eller Hedda inte går av för hackor. Bäst är det om man dessutom får möjlighet att rulla sig i grävlingbajs.
Nynne är försiktig och lite avvaktande med småbarn, de kan lätt stoppa ned händerna i matskålen och gräva när hon äter utan att hon gör något annat än att sucka. Precis som brorsan Milos rapar Nynne gärna efter maten, men hon blir aldrig kladdig runt munnen.
Utställningar tillsammans med dagmatte Mia är spännande och roligt, att det dessutom har gått väldigt bra är bara ett plus. Det finns ju så många spännande hundar att hälsa på!
Eftersom hon inte har några syskon, med eller utan päls, är Nynne ganska bortskämd och får jämt presenter. Hon är dessutom enda barnbarnet och har en hel låda med leksaker hemma hos farmor och farfar, plus att de har ett fönster i trappen där man har full uppsikt över gården, så att man man skälla på alla besökare.

Höfter A

/Lotta Rosenqvist

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

22.04 | 20:54

Åh, vad mysigt! Stort grattis!
Hörde att en av tikarna ska bo granne med Pussel, så härligt!!

...
20.04 | 21:23

Grattis till mamma Puma och hennes fina valpar. Från syrran Molly med familj.

...
20.04 | 14:39

Det små liven är bara för goa!! hoppas allt är bra med alla valpar och puma.

//Fredrik

...
20.04 | 12:44

Tänk att några små knyten kan fylla hjärtat med massor av glädje!!!

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS