Valpkull född 12/3-09

Till denna kull är Lina mamma & Thai pappa

Pappa Thai

S46522/2007Eastfarms in the fields född 2006-02-27
höfter A ögon ua. Bor hos Kennel Redspot. Thai är mycket stabil mentalt i umgänge med både hundar och människor. Snäll och tillgiven. Bra kraftig benstomme vacker rak päls och färg. Har 2 finska cert. Och har flera kullar efter sig.  

Rödhättas Pyrit - Messi

Bor hos Jerry och Mona i Smedjebacken
Han är hur lugn som hellst borta bara han får bekanta sig med omgivningen sen lägger han sig väntar tills vi åker hem.
När det gäller hans uppträdande utomhus så är han på allerten och vill gärna visa att han finns, har full koll på andra hundar och vill gärna stå i centrum när det är folk i omgivningen, vi upplever det kanske som en 3:a på en skala 1-5.
Hans arbetsvilja är hög och han trivs och visar glädje när han får uppgifter som han får lösa, han vill gärna spåra och då bryr han sig inte så mycket i våra kommandon, han skulle säkert bli en bra jakthund.

Höfter B/C

Rödhättas Pyrit - Hugo

Bor hos Emma i Kopparberg
Jag har fått en liten uppdatering av Emma som beskriver honom så här.
Han har bivit mycket lugnare och mer "rofylld" den senaste tiden. Han kan verkligen koppla av bland folk både ute och inne. Händer det nåt så det låter kollar han läget bara. Lagom /medel arbetsmotor (på en skala 1-5 en 3:a) då det märks när han inte fått arbeta så mycket, då har han mycket energi över. Rör sig mycket med långa promenader eller springturer varje dag,  men tränar inte så mycket annat med sök osv. Inne brukar vi göra det och även träna lite lydnad ute.

Höfter B

Rödhättas Onyx - Obelix

Bor hos Jessica i Valbo

Rödhättas Jaspis - Bella

Bor hos Stefan och Carola Dahlstedti Borlänge.
En typisk Welsh, bra mentalitet harmonisk och balanserad och lugn. En underbar hund att jobba med lagom arbetsmotor och är på alerten, pigg, nyfiken, glad och social och kan koppla av. Jättebra av och på kanpp precis som det ska vara. Tillgiven kontaktsökande och som en Welsh charmig och rolig.
Bella är glad i både människor och hundar. 
Precis som Puma har hon en speciell plats i mitt hjärta och de båda är mina favorit Welshar, då jag vill jobba med hund så passar de mig perfekt.

Höfter A
och ögon ua

Rödhättas Citrin - Sally

Bor hos Lena med familj i Smedjebacken 
Sally är verkligen en helt makalös hund!!! Hon är lugn och balanserad, hon har en grundtrygghet i sig själv som leder till att hon har lätt för att föra sig i nya miljöer.

Jag tycker å andra sidan att jag aldrig haft några som helst problem med Sally. Det märks att hon är balanserad och trygg. Hon trivs med sin tillvaro, både när det är lugnt och när det är mer livat och aktivt. Jag älskar verkligen min hund!!! Hon har ALLT!!! ////
MVH Lena och Sally


A höfter

Rödhättas Ametist - Agnes

Bor hos Kerstin och Torsten i Sollerön

Agnes är en Helt underbar hund. Blir jätteglad nar det kommer folk och livlig. Men kopplar sen av när hon fått hälsat och går och lägger sig. Lung inne och borta kollar hon först runt sen går och lägger sig. Går jättebra att lämna själv. Har vant sig vid grannens tupp och höns och katter. Bryr sig inte längre om hästarna, får och kossorna. Tycker mycket om att göra saker och har en hög arbetsmotor men har man inte tid att göra saker så accepterar hon det. Att leta after saker och löpträna med husse gillar hon.

Hon fungerar jätte bra i Stockholm och går jätte bra att åka T-bana mm, bryr sig inte om omgivningen är lugn och trygg.


/Torsten och Kerstin 

Höfter B  
 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

22.04 | 20:54

Åh, vad mysigt! Stort grattis!
Hörde att en av tikarna ska bo granne med Pussel, så härligt!!

...
20.04 | 21:23

Grattis till mamma Puma och hennes fina valpar. Från syrran Molly med familj.

...
20.04 | 14:39

Det små liven är bara för goa!! hoppas allt är bra med alla valpar och puma.

//Fredrik

...
20.04 | 12:44

Tänk att några små knyten kan fylla hjärtat med massor av glädje!!!

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS